Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

Μαύρος: "Μια στο εκατομμύριο, να πουληθεί ο Λεονάρντο"

Ακόμα μια συνέντευξη για τον Θωμά Μαύρο, μόνο που αυτή τη φορά, απέδειξε για ποιο λόγο βγήκε μπροστά και γιατί θα είναι πάντα ο θεός για τους ΑΕΚτζήδες. "Μόνο αν πέφτουμε, θα πουληθεί ο Λεό".


Μάγκας, άφθαρτος και τρελός με την ΑΕΚ, ο Θωμάς Μαύρος για ακόμα μια φορά απέδειξε το μεγαλείο του ως άνθρωπος και ΑΕΚτζής. Ο "θεός" μίλησε στο aek365.gr και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ, δίχως να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του.

Ξεκαθάρισε πως ο Λεονάρντο πολύ δύσκολα θα πουληθεί, για τον Μάκο σχολίασε πως "δεν έφυγε και ο Μπεκενμπάουερ", δίχως όμως να θέλει να προσβάλει τον ποδοσφαιριστή, πήρε θέση για τα όσα ακούγονται περί ξεπουλήματος και εκνευρίστηκε, έβαλε τέλος στα όποια ηλίθια σενάρια 

"ψιθυρίζονται" περί μπροστινών, μετοχών και κάλυψη προσώπων και παραδέχτηκε το λάθος με τον Τόνι Σαβέφσκι. Απολαύστε τον...

  • Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θωμά Μαύρου:
- Για την πώληση του Λεονάρντο

"Ο Λεονάρντο δεν φεύγει εκτός κι αν το ποσό που μας προτείνουν είναι υπέρογκο. Θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλη η προσφορά που θα μας γίνει. Να «καίγεται» η ομάδα άμεσα από χρήματα. Να πέφτει Δ' Εθνική την επόμενη ημέρα! Πώς να το πω αλλιώς; Τον θέλουμε τον παίκτη. Προσωπικά το βλέπω μία στο εκατομμύριο να φύγει ο Λεονάρντο!"

- Για τα όσα ακούγονται για τον Θωμά, τις μετοχές και διάφορα αστεία

"Μερικά που ακούω είναι ανοησίες! Είμαστε που ήμαστε, έρχεται και η γκρίνια... Λάθη θα γίνουν. Κανείς δεν λέει ότι έχει το αλάθητο. Όλα γίνονται όμως με αγάπη και σεβασμό προς την ομάδα. Δεν έχουμε μέσα μας άλλα εμείς απ' αυτά που έχει μέσα του ο απλός ΑΕΚτζής. Δεν υπάρχουν άλλες σκέψεις, μην τρελαθούμε! Δεν μπήκα εγώ στην ΑΕΚ να χαλάσω το όνομά μου. Προς Θεού. Ούτε καλύπτω κανέναν! Ούτε είμαι μπροστινός κανενός! Μόνο την ΑΕΚ υποστηρίζω. Αυτή είναι αλήθεια. Αν θέλει την ακούσει ο κόσμος έχει καλώς. Αν δεν θέλει δικαίωμά του".

- Για την πώληση Μάκου και Κλωναρίδη

"Φαίνεται ότι ξεπουλήθηκε η ΑΕΚ, από κάποιους. Είναι δυνατόν; Ο Μάκος είναι ο... γνωστός Μάκος. Έφυγε πήγε σε μία άλλη ομάδα. Είχε μία συγκεκριμένη προσφορά στην ομάδα. Εντάξει, δεν πουλήσαμε και τον... Μπεκεμπάουερ. Πριν έφυγε ο Κλωναρίδης. Ένας καλός, πραγματικά, παίκτης που είχε να δώσει. Ήρθε μία καλή πρόταση, είχαμε ανάγκη από χρήματα και πωλήθηκε. Δεν ξεπουλήθηκε όμως! Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι σε δύσκολη θέση. Τα ξέρουμε μη τα ξαναλέμε. Μη λέμε όμως ότι εμείς διαλύουμε την ΑΕΚ. Αυτά δεν μου αρέσουν. Προσπαθούμε με αγάπη να σωθεί πρώτα απ' όλα η ομάδα και να έχουμε μία δυνατή ΑΕΚ αγωνιστικά. Με νέα παιδιά σίγουρα, πως όμως  θα κάνουν υπερήφανο τον οπαδό μας".

- Για την κατάσταση που επικρατεί και την Ενότητα που χρειάζεται

"Πρέπει να υπάρχει καλή διάθεση ο ένας προς τον άλλο.Αυτή τη στιγμή είναι τραγική η θέση της ΑΕΚ. Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να σώσουμε την ομάδα. Τι θα γίνει μέχρι τις 7 Αυγούστου θα το δείξει ο Θεός. Είμαστε ενωμένοι, όμως. Χωρίς λόγο και αιτία είναι κρίμα να βάζουμε... τρικλοποδιές. Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε, όλοι μαζί να σώσουμε την ΑΕΚ. Παιδιά ενότητα. ΕΝΟΤΗΤΑ. Μη βάζουμε βόμβες μεταξύ μας. Καλή θέληση, θετική σκέψη να υπάρχει και θα τα καταφέρουμε".

- Για τον αν θα γίνουν κινήσεις έμπειρων ποδοσφαιριστών

"Θέλουμε 2-3 παίκτες έμπειρους, γιατί δεν μπορείς μόνο με τα νιάτα να προχωρήσεις. Χρειάζονται έμπειροι ποδοσφαιριστές, με νοοτροπία μεγάλης ομάδας, να παρασύρουν τους μικρούς. Κοιτάμε στην Ελλάδα να βρούμε τέτοιους παίκτες, ώστε όταν έρθει η ώρα να κάνουμε μεταγραφές να προχωρήσουμε. Κοιτάμε και στο εξωτερικό εννοείται. Το θέμα βασικά τώρα ξέρετε ότι είναι να υπάρχει ΑΕΚ αύριο. Όσο μας επιτρέπουν όμως τα οικονομικά μας δεδομένα, κινήσεις έμπειρων παικτών θα γίνουν".

- Για την περίπτωση να πάρει η ΑΕΚ παίκτες από την Εθνική Νέων

"Τα παιδιά αποδεικνύουν στην Εσθονία ότι έχουν μέλλον. Συγχαρητήρια κιόλας και μακάρι το βράδυ να πάρουν το Κύπελλο. Έχουν νοοτροπία νικητή εκτός από ταλέντο. Τέτοιους παίκτες θέλουμε! Εδώ και 30 χρόνια στην ΑΕΚ και στις άλλες ομάδες έπρεπε να δίνουμε βάρος σε τέτοιους Έλληνες παίκτες. Δεν τα κοιτούσε όμως ούτε η... μάνα τους. Αυτό είναι το μέλλον της Ελλάδας και στο ποδόσφαιρο και παντού. Είναι Έλληνες, γνωρίζουν τη νοοτροπία της ομάδας και θα αγωνίζονται με πάθος στο γήπεδο. Μετά, εφόσον τα καταφέρουν εννοείται ότι δικαιούται να ανταμειφθούν και οικονομικά".

- Για το ποια ΑΕΚ ονειρεύεται του χρόνου ο Θωμάς

"Μία ΑΕΚ που θα τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι, για την ιστορία της και τον κόσμο. Μπαίνω και παίζω παντού για να κερδίσω. Δεν πρέπει να υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό των παικτών μας. Στην ΑΕΚ παίζουν. Στη μεγάλη ΑΕΚ! Να μπαίνουμε στο γήπεδο και ας χάσουμε, αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος. Πρέπει όμως πρώτα να κάνουμε τους φιλάθλους μας περήφανους για την εικόνα που δείξαμε μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι το βασικότερο στοιχείο για μένα και μετά όλα τα άλλα: τακτικές κτλ".

- Για τον Τόνι Σαβέφκσι και το συμβόλαιο που έληξε χωρίς να τον ενημερώσει κανείς

"Με τον Τόνι πράγματι δεν ασχοληθήκαμε. Το ξεχάσαμε το παιδί. Υπάρχουν τόσα που κοιτάμε και τρέχουμε κάθε μέρα για την ομάδα και πως θα σωθεί ,που ξεχάσαμε τον Τόνι. Υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπό του, όμως. Δεν έγινε κάτι φοβερό! Θα μιλήσουμε μαζί του. Κανέναν δεν θέλουμε να μειώσουμε. Προς Θεού. Έγινε ένα λάθος, συμφωνώ, αλλά δεν πρέπει να βγαίνει προς τα έξω ότι τον «αδειάσαμε».

Όχι κι αυτό. Ίσως θα μπορούσε και ο Τόνι να έρθει να μας πει δύο λόγια. Κάναμε όμως ένα λάθος. Εδώ είμαστε θα τα βρούμε. Δεν το κάναμε εξ επίτηδες. Απόλυτο σεβασμό έχουμε προς τον Τόνι και όσα πολλά έχει προσφέρει στην ΑΕΚ. ΑΕΚτζήδες και οι δύο είμαστε θα μιλήσουμε ήρεμα και σωστά και θα τα βρούμε"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου