Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Μίλαν, Σίτι, Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και στη μέση ο Φαν Πέρσι

Μίλαν, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ μπλέκονται μεταξύ τους σε ένα τρελό σενάριο με ζητούμενο την απόκτηση του Φαν Πέρσι.


Ο Ολλανδός επιθετικός είναι το "μήλον της έριδος" για αρκετούς συλλόγους στην Ευρώπη, από τη στιγμή που δεν τα βρήκε με την Άρσεναλ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Τη σεζόν που μας πέρασε πέτυχε συνολικά 37 γκολ κι έβγαλε 15 ασίστ, πραγματοποιώντας την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, με την Άρσεναλ ωστόσο να μην κατακτά ούτε έναν τίτλο! 

Όπως είναι λογικό οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασυγκίνητες στην πιθανότητα να αποκτήσουν τον 29χρονο άσο και ήδη η "μάχη" για την υπογραφή του έχει ξεκινήσει.

Η Άρσεναλ βέβαια δεν θα τον δώσει κοψοχρονιά. Το ποσό που ζητούν οι "κανονιέρηδες" αγγίζει τα 30 εκ. ευρώ και ελάχιστες ομάδες αυτή τη στιγμή μπορούν να το προσφέρουν.

Οι δυο Μάντσεστερ θέλουν τον 29χρονο επιθετικό με την Σίτι ωστόσο να έχει πιο πολλές πιθανότητες. Ουσιαστικά περιμένουν την πώληση των Τέβες και Τζέκο, για να μπει ζεστό χρήματα τα ταμεία του συλλόγου. 

Η Μίλαν θέλει τον Βόσνιο φορ, ως αντικαταστάτη του Ιμπραχίμοβιτς, και από το ποσό που θα προσφέρει θα εξαρτηθεί το πόσο γρήγορα θα κινηθεί η Σίτι.

Προτεραιότητα πάντως είναι η πώληση του Τέβες, αφού παίρνει πολλά χρήματα και έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα τον τελευταίο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου