Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Π.Α.Ο.Κ. - ΜONS 2 - 0 (Video HD)






Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο την Βελγική Μονς, ο ΠΑΟΚ ικανοποίησε τους φίλους της ομάδας του κερδίζοντας με 2-0 έναν αντίπαλο που σε λίγες μέρες ξεκινά το πρωτάθλημα της χώρας του. 

Παρά τις πολλές απουσίες βασικών παικτών, ο Γιώργος Δώνης παρέταξε την ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο για πρώτη φορά με ένα 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου, με τον Παναγιωτούδη να τον ξεκινά, στις πλευρές του τους Λάζαρ και Μπαρνς και στην κορυφή του τον Πέλκα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο των Ρομπέρ και Γεωργιάδη, γύρισε τα χαφ στην ευθεία. Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο, σε μια ομάδα με τόσους πολλούς παίκτες από τις Ακαδημίες, να μην φαίνεται η απουσία κανενός παίκτη και η εικόνα της ομάδας μας να είναι το ίδιο ανταγωνιστική και τα 90 λεπτά. 

Από τον ΠΑΟΚ απουσίαζε λόγω τραυματισμού ο Πάμπλο Γκαρσία, καθώς και οι διεθνείς παίκτες (Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Σταφυλίδης), που θα ενσωματωθούν την ερχόμενη εβδομάδα.


Εξαιρετικός σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Κατσικάς, σαφώς βελτιωμένος ο Μπογκάνι Κουμάλο, πολύ καλός και σε αυτό το παιχνίδι ο Ρομπέρ, ενώ ήταν το πρώτο παιχνίδι για τους Μπανγκουρά και Μπαρνς. 

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση όμως έρχεται από τις εμφανίσεις των πιτσιρικάδων από τις Ακαδημίες μας, που δείχνουν με την προσπάθεια που καταβάλλουν ότι φοράνε πανάξια την φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος. 

Δυναμική ήταν, όπως πάντα, η παρουσία των φίλων του ΠΑΟΚ από τους συνδέσμους της Γερμανίας, οι οποίοι διέκοψαν το παιχνίδι στα πρώτα του λεπτά για να δείξουν την συμπαράστασή τους στους φυλακισμένους συνοπαδούς μας, σηκώνοντας ένα πανό που έγραφε: 
  •  "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου