Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Νάπολι όπως Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Να φτάσει τη Νάπολι στο ίδιο επίπεδο με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θέλει ο Αυρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος αποκάλυψε πως είχε υποσχεθεί στον Λαβέτσι από την περασμένη σεζόν πως θα τον παραχωρήσει.


Στο ίδιο επίπεδο με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θέλει να καθιερώσει την Νάπολι ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.
Οι "παρτενοπέι" έχουν κάνει σημαντικά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και ο πρόεδρός τους κοιτάει ακόμα ψηλότερα.

Κλειδί για την ανέλιξη του συλλόγου σύμφωνα με τον Ντε Λαουρέντις θα είναι το γήπεδο. Το "Σαν Πάολο" είναι πολύ παλιό και την Παρασκευή στη συνάντηση του Ντε Λαουρέντις με το δήμαρχο της Νάπολης θα τεθεί το θέμα της ανακατασκευής του, όπως επιβεβαιώθηκε από τις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Νάπολι στην "Corriere dello Sport".

"Θα ήθελα ο σύλλογος να είναι στο ίδιο επίπεδο με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον δήμαρχο (Λουίτζι) Ντε Μαγκίστρις, με τον οποίο θα συναντηθώ ξανά την Κυριακή. Θα συζητήσουμε για το στάδιο και όσα είναι αναγκαία να γίνουν".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Εζεκιέλ Λαβέτσι, ο οποίος παραχωρήθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν: "Είναι δίκαιο. Μου είχε ζητήσει έναν χρόνο πριν να φύγει και έφυγε. Του το είχα υποσχεθεί. 

Συναντηθήκαμε και είχαμε μία ειλικρινή συζήτηση. Συμπεριφερόταν καλά. Αισθανόταν την ανάγκη να φύγει. Εξάλλου κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο επιστροφής του μία μέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου