Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Βρύζας: "Δεν παραπλανώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ"

Ανακοίνωση-απάντηση σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας με αφορμή την υπόθεση Μαλεζά, εξέδωσε ο Ζήσης Βρύζας.


Πρόκειται για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Metrosport", το οποίο στον τίτλο του αναφέρει: "Τρικ Βρύζα η "στροφή" για Μαλεζά" που συνοδεύεται από την εξής επεξήγηση: "Είναι όλα συμφωνημένα! Ενώ του πρότεινε νέο συμβόλαιο (για τα μάτια του κόσμου), οι Γερμανοί έρχονται αύριο για τα τυπικά".
  • Αναλυτικά η απάντηση του Ζήση Βρύζα:
"Σχετικά με το απαράδεκτο και προσβλητικό προς το πρόσωπό μου πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Metrosport" (25.07.2012) έχω να δηλώσω τα εξής:

Για το μόνο που δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς, τους πέντε μήνες που βρίσκομαι στη θέση του προέδρου,  είναι ότι προσπάθησα να αποκρύψω την αλήθεια ή ακόμη χειρότερα να παραπλανήσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Απαντήσεις για το ήθος του καθενός δίνει η διαδρομή και η στάση του. Εγώ από τη συγκεκριμένη εφημερίδα δεν μπορώ να κατηγορηθώ ως διπρόσωπος και ψεύτης. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.

ΥΓ: Προς ενημέρωση του κόσμου και όσον αφορά το θέμα Μαλεζά, κάναμε επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή στα όρια των οικονομικών μας δυνατοτήτων υψηλότερη και από την πρόταση της γερμανικής ομάδας και ευελπιστούμε στη θετική του απάντηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου