Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ολυμπιακός-Μάλαγα 3-3

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ δύο γκολ τον Κώστα Μήτρογλου ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τη Μάλαγα στο πρώτο εντός έδρας φιλικό για τη σεζόν 2012-2013.


Η εποχή της περιπλάνηση του δανεικού Μήτρογλου τελειώνει οριστικά με τον Έλληνα επιθετικό να αποδεικνύει, πρώτα στον εαυτό του και μετά σε όλους τους άλλους, ότι είναι πιο έτοιμος, πιο ώριμος και πιο ''ζεστός'' από ποτέ.

Ο στράικερ του Ολυμπιακού το πήρε προσωπικά και με εξαιρετικά τελειώματα νίκησε τον Καμενί και μετέτρεψε το 0-1 σε 2-1. Το πρώτο εντός έδρας φιλικό του Ολυμπιακού στον Πειραιά είχε στο μέγιστο βαθμό σφραγίδα Μήτρογλου.

Ο ''Μητρογκόλ'' είδε δίχτυα στα χαμηλά γυρίσματα των Λυκογιάννη και Αμπντούν, ενώ με τρομερή ενέργεια ως αριστερό εξτρέμ, σέντραρε στο Λυκογιάννη αλλά το πλασέ του τελευταίου σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι ''ερυθρόλευκοι'' σκόραραν και τρίτο γκολ με τον Μανωλά ενώ η Μάλαγα, μετά το προβάδισμα που είχε πάρει από το αυτογκόλ του Παπάζογλου, μείωσε σε 3-2 με δυνατό διαγώνιο σουτ στην κίνηση του Ελιζέου και ισοφάρισε με τον Φερνάντεζ στις καθυστερήσεις.

Η εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος ήταν πιο κοντά στο σύστημα (4-3-3) και στη φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο Ζαρντίμ στην ομάδα. Οι αλλαγές στο ημίχρονο θύμισαν τον Ολυμπιακό της περσινής περιόδους με το 4-4-2 και τον Μήτρογλου στην κορυφή παρέα με τον Τζιμπούρ.

Αν πάντως για κάτι πρέπει να έφυγε προβληματισμένος ο Ζαρντίμ από το γήπεδο, αυτό είναι το αμυντικό κομμάτι της ομάδας του και τα πολλά ρήγματα που δημιούργησε η Μάλαγα στο κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού.
  • Οι συνθέσεις των ομάδων
  • Ολυμπιακός (Ζαρντίμ): Μέγκιερι, Μανιάτης (68' Ιμπαγάσα), Παπάζογλου (74' Μοδέστο), Φέισα (90' Καραγκούνης), Μήτρογλου (79' Βλαχοδήμος), Φετφατζίδης (46' Λυκογιάννης), Χολέμπας, Σιόβας, Τάτος (46' Τζεμπούρ), Τοροσίδης (68' Μανωλάς), Αμπντούν (79' Πάντελιτς).
  • Μάλαγα (Πελεγκρίνι): Καμενί, Γουέλινγκντον, Ντεμικέλις (46' Γκάμεζ), Καμάτσο, Τουλαλάν (78' Πορτίγιο), Χουανμί (68' Σέμπα), Ντούντα (69' Χοακίν), Ελισέου, Μπουονανότε (86' Μονρεάλ), Σάντσεθ, Ίσκο.
  • Σκόρερ: Μήτρογλου (56', 66', Ολυμπιακός), Μανωλάς (78', Ολυμπιακός) / Παπάζογλου (3', αυτογκόλ), Ελισέου (81', Μάλαγα), Σέμπα (92', Μάλαγα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου