Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Οι "περιπέτειες" του Ρετζινάλντο στην Ιταλία (Vid)

Η γεμάτη καριέρα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού στην Ιταλία και η σχέση του με την ηθοποιό, Ελιζαμπέτα Κανάλις.


Ο 29χρονος, γεννημένος στις 31 Ιουλίου 1983, Ρετζινάλντο Φερέιρα Ντα Σίλβα, όπως είναι το πλήρες ονομά του, βρίσκεται προ των πυλών της Τούμπας. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, έχει ύψος 1.75 και πέρασε στο παρελθόν από Τρεβίζο, Πάρμα, Φιορεντίνα και Σιένα, έχοντας γεμάτες σεζόν. 

Πέρσι έπαιξε για ένα μικρό διάστημα, ως δανεικός, στην JEF United που αγωνίζεται στην β' κατηγορία της Ιαπωνίας.
Η καριέρα στην Ιταλία

Ο Ρετζινάλντο ξεκίνησε την καριέρα του στην Κάμπο Γκράντε, ομάδα που εδρεύει στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Το επαγγελματικό "ταξίδι" του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ωστόσο, άρχισε με την Τρεβίζο το 2001, την οποία βοήθησε να προβιβαστεί από την τρίτη κατηγορία της Ιταλίας στην Serie A. 

Ο υποβιβασμός, όμως, της Τρεβίζο, το 2005 τον "έστειλε" για ένα χρόνο στην Φιορεντίνα, πριν τον κάνει δικό της η Πάρμα δαπανώντας 4,5 εκ. ευρώ. Τελευταίος του, έως τώρα, σταθμός στην Ιταλία ήταν η Σιένα, στην οποία υπέγραψε το 2009.

Εχει έφεση στα σουτ, είναι καλός χειριστής της μπάλας, γρήγορος και συνηθίζει να βγαίνει στην "πλάτη" της αντίπαλης άμυνας ως δεύτερος επιθετικός.
Δείτε τέρμα που πετυχαίνει με μονοκόματο σουτ


Reginaldo (Chievo-Siena 0-1) [14.02... από G.Pavlidis

Ενώ, κυκλοφόρησε και VIDEO που συγκρίνει τον αγωνιστικό του χαρακτήρα με αυτόν του Ρομπέν...


Reginaldo vs Robben από G.Pavlidis

  • Η σχέση του με την Κανάλις
Ο Ρετζινάλντο, όμως, "διακρίθηκε και εκτός των ιταλικών γηπέδων, αφού διατήρησε σχέση με την Ιταλίδα ηθοποιό Ελιζαμπέτα Κανάλις, η οποία παλαιότερα είχε δεσμό με τους Ντρογκμπά και Βιέρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου