Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Σπουδαία εμφάνιση από τον Ταμουρίδη

Ο Γιάννης Ταμουρίδης απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι δικαίως θεωρείται ο σημαντικότερος Έλληνας ποδηλάτης των τελευταίων χρόνων. Πήρε την πρώτη θέση στο τελευταίο ετάπ του "Tour of Szeklerland" της Ρουμανίας.


Μετά την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, εκπροσώπησε επάξια σε διεθνές επίπεδο την ελληνική ποδηλασία με τα χρώματα της SPtableware. Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα, ο Γιάννης Ταμουρίδης κατάφερε να βγει νικητής στο τελευταίο ετάπ και να πανηγυρίσει ακόμη μία νίκη την εφετινή περίοδο.

Ο Έλληνας αθλητής έδειξε ότι δεν τον επηρέασε η άτυχη στιγμή που είχε στην αγγλική πρωτεύουσα
και πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση. Ο Ταμουρίδης μοιράστηκε την πρώτη θέση με τον Andrei Nechita από τη Ρουμανία. 

Αμφότεροι γνώρισαν την αποθέωση στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ο χρόνος τους 2:22:12. Την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη πήρε ο Vitaliy Popkov από την Ουκρανία. Ο Γιάννης Ταμουρίδης κατέλαβε την 9η θέση.

Ο Γιάννης Ταμουρίδης έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook: "Τρέχω τόσα χρόνια κι αυτό που έγινε σήμερα δεν μου έχει ξανασυμβεί! Να μοιράζομαι την Πρώτη θέση στο βάθρο, επειδή ούτε το foto finish ήταν ικανό να δείξει τον νικητή του αγώνα... Πρώτη φορα! Έτσι στο σημερινό εταπ του 'Tour of Szeklerland' δεν υπήρχε δεύτερος, αλλά δυο νικητές!!!"

Πηγή:  Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου