Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Τhe only one Μουρίνιο!

Σε ακόμα μία δήλωση... μετριοφροσύνης προέβη ο Ζοσέ Μουρίνιο, υποστηρίζοντας πως ίσως θα πρέπει να αλλάξει το προσωνύμιο «special one» σε... «the only one».

 
Έχει κερδίσει τα πάντα. Από όποια ομάδα κι αν πέρασε ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε το στίγμα του χαρίζοντας της φυσικά και τίτλους. Ό,τι κι αν έχει να του προσάψει κάποιος, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να μην παραδεχτεί πως πρόκειται για έναν πραγματικά ξεχωριστό άνθρωπο αλλά και προπονητή.

Μπορεί βέβαια να είναι γνωστός στο ευρύ κοινό με το προσωνύμιο «special one», αυτό ωστόσο είναι κάτι που πιθανώς να αλλάξει στα επόμενα χρόνια, κάτι άλλωστε που απορρέει από τις δηλώσεις του ίδιου του τεχνικού της Ρεάλ.

«Έχοντας κερδίσει σχεδόν τα πάντα, με την πάροδο του χρόνου, ίσως έχω γίνει λιγότερο εγωιστής και εγωκεντρικός», ανέφερε αρχικά ο Μουρίνιο σε πορτογαλικό τηλεοπτικό σταθμό για να προσθέσει:

«Πάντα ήθελαν να έρχονται επιτυχίες όπου πήγαινα. Αυτή η νίκη με την Ίντερ μου έδωσε μεγάλη χαρά γιατί έφερε το πρώτο Τσάμπιονς Λιγκ στην ομάδα μετά από 50 χρόνια. Στην Αγγλία με ονόμασαν «special one». Ευχαριστώ τον Θεό που συνέχισαν να πηγαίνουν τα πράγματα καλά. Και είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, είμαι ο μοναδικός που έχει κερδίσει τίτλους σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία».

Για το τέλος ωστόσο άφησε το... καλύτερο ο κατά πολλούς κορυφαίος προπονητής του κόσμου: «Αυτό ίσως σημαίνει ότι το «special one» θα πρέπει να αλλάξει και να με αποκαλούν «the only one (σ.σ. «ο μοναδικός»)»...

Πηγή:  Gazzetta.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου