Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Έρχεται για τις υπογραφές ο Κοντρέρας

Στην Αθήνα (ίσως και την Τετάρτη) αναμένεται να ταξιδέψει ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος εκτός απροόπτου θα αποτελέσει τη νέα προσθήκη στην άμυνα του Ολυμπιακού. Σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις των "ερυθρολεύκων" με την Κόλο Κόλο.


Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να λογίζεται πλέον ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός αμυντικός επιστρέφει Ελλάδα αυτή τη φορά για λογαριασμό των πρωταθλητών Ελλάδας με τη μεταγραφή του από την Κόλο Κόλο να ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες.

Ο Κοντρέρας αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας και στη συνέχεια θα έχει συναντήσεις με ανθρώπους του Ολυμπιακού ώστε να συμφωνήσει για το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι διετούς διάρκειας.

Από την πώληση του Κοντρέρας η Κόλο Κόλο θα βάλει στα ταμεία της περίπου 200.000 ευρώ, ενώ οι Πειραιώτες θα λύσουν το σημαντικό πρόβλημα στην άμυνά τους με την προσθήκη ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αν μη τι άλλο γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Το μεταξύ στην Ιταλία, τα ΜΜΕ συνεχίζουν και ασχολούνται με τον Βασίλη Τοροσίδη και τη Ρόμα. Μάλιστα, θεωρούν ότι η ολοκλήρωση της πώλησης του Ελληνα αμυντικού στους "τζιαλορόσι" είναι υπόθεση ενός τηλεφωνήματος.

Πηγή:  Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου