Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Το τριετές συμβόλαιο του Σηφάκη

Η πρόταση του Μιχάλη Σηφάκη στον ΠΑΟΚ και η ξεχωριστή ρήτρα που περιέχει. Ποιο είναι το χρονικό όριο που μπαίνει για τις εξελίξεις. Το Football-ista  έχει τις λεπτομέρειες.


Στην τελική ευθεία έχει μπει η διαπραγμάτευση του ΠΑΟΚ με τον Μιχάλη Σηφάκη. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει μέχρι τη Δευτέρα το θέμα να κλείσει οριστικά, θετικά ή αρνητικά.
Χθες, ο διεθνής τερματοφύλακας προχώρησε σε μία νέα αντιπρόταση προς τον ΠΑΟΚ, στην οποία συμπεριέλαβε και ένα ξεχωριστό όρο.

Διαπιστώνοντας, μέσα από τις διαπραγματεύσεις, ότι υπάρχει από την πλευρά του ΠΑΟΚ και ένας προβληματισμός σχετικά με το κατά πόσο το γόνατό του έχει αποθεραπευθεί πλήρως μετά την επέμβαση που είχε κάνει στις αρχές της περασμένης περιόδου, πρότεινε το εξής: 

Τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 300.000 ευρώ και με δέσμευση ότι σε περίπτωση που θα παρουσιαστεί πρόβλημα με το γόνατό του δεν θα πάρει περισσότερα από 200.000 ευρώ που αρχικά του πρότεινε ο ΠΑΟΚ.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας θέλησε να δείξει με αυτό τον τρόπο ότι είναι απολύτως καλά, χωρίς να έχει κανένα φόβο για το αν αντέξει το γόνατό του.

Ο διεθνής πορτιέρο ζήτησε, μάλιστα, να πάρει απάντηση μέχρι τη Δευτέρα, προκειμένου, αν δεν προκύψει συμφωνία, να εξετάσει άμεσα μία πολύ δελεαστική πρόταση που έχει στα χέρια του από τη ρουμανική Βασλούι.

Και ο ΠΑΟΚ απο την πλευρά θέλει να τελειώσει το θέμα άμεσα, γιατί πλησιάζουν οι αγώνες των πλέι οφ του Europa League και στον "Δικέφαλο" θα πρέπει να παρουν την τελική απόφασή τους για τερματοφύλακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου