Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Παρί (Vid)

Παρουσία περισσότερων από 45.000 φιλάθλων, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 4-1 της Παρί Σεν Ζερμέν στη διαδικασία των πέναλτι (2-2 η κανονική διάρκεια), σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο "Παρκ ντε Πρενς".


Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ερίκ Αμπιντάλ έκανε τη σέντρα του αγώνα μαζί με ένα λιλιπούτειο φίλο της γαλλικής ομάδας, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους χιλιάδες θεατές.


Στο αγωνιστικό σκέλος, η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε 2-0 χάρη στα γκολ των Ραφίνια (στο 7ο λεπτό με κοντινό σουτ) και Μέσι (στο 54ο λεπτό με -ανύπαρκτο- πέναλτι), οι γηπεδούχοι όμως μείωσαν με πέναλτι του Ιμπραΐμοβιτς στο 60' και ισοφάρισαν με κεφαλιά του Ζ. Καμαρά στο 81'.

Οι "μπλαουγκράνα" είχαν την κατοχή της μπάλας (65%-35%) και δημιούργησαν 14 τελικές προσπάθειες (8 είχε η Παρί), η τελευταία πάντως, ήταν ιδιαίτερα απειλητική στις αντεπιθέσεις με τους Παστόρε, Ιμπραΐμοβιτς και Λαβέτσι.

Για την ιστορία η Μπαρτσελόνα επικράτησε 4-1 της Παρί στη διαδικασία των πέναλτι (δεν έγινε παράταση) και πανηγύρισε μία νίκη γοήτρου απέναντι στην -θεωρητικά- πιο ενισχυμένη μεταγραφικά ομάδα της Ευρώπης. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πίντο απέκρουσε δύο εκτελέσεις.


Tanda de penaltys PSG vs Barça από G.Pavlidis


Ο Ερίκ Αμπιντάλ κάνει τη σέντρα του φιλικού της... από G.Pavlidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου