Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Πρώτο γκολ για Ζέεντορφ

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ σκόραρε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Μποταφόγκο με εκτέλεση φάουλ σπεσιαλιτέ του (video).


Το τέταρτο ματς του Κλάρενς Ζέεντορφ με τα ασπρόμαυρα της Μποταφόγκο θα μείνει σίγουρα χαραγμένο στο μυαλό του 36άχρονου άσου, με τον πρώην άσο της Μίλαν να βρίσκει δίχτυα για πρώτη φορά για λογαριασμό της νέας του ομάδας.

Αυτό έγινε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μποταφόγκο με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, με τον Ολλανδό να ισοφαρίζει στο 66' με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και τη νίκη για τους φιλοξενούμενους να έρχεται οκτώ λεπτά αργότερα με σκόρερ τον Γκάμπριελ (1-2). 

"Είμαι πιο ευτυχισμένος από τη νίκη παρά με το γκολ. Αντιδράσαμε καλά μετά το γκολ που δεχτήκαμε και στο δεύτερο ημίχρονο τους κλείσαμε στα καρέ τους.

Αξίζαμε τους τρεις πόντους, τώρα έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση", τόνισε ο Ζέεντορφ, με τη νίκη αυτή να ανεβάζει τη Μποταφόγκο στην 6η θέση της βαθμολογίας του Brazileirao, εννέα πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο.

Όσον αφορά στα άλλα δύο ματς με τα οποία άνοιξε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής, η Ιντερνασιονάλ επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Παλμέιρας, με τον Ντιέγκο Φορλάν να κάνει ντεμπούτο για τους νικητές, ενώ η Πορτουγκέζα νίκησε 2-0 τη Φιγκουερινένσε.


To πρώτο γκολ του Ζέεντορφ με τη Μποταφόγκο από G.Pavlidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου