Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Οι ελληνικές συμμετοχές της Ημέρας

Λιγότερες σχετικά με τις προηγούμενες ημέρας οι συμμετοχές των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, σήμερα Κυριακή (05/08).


Πρώτη ελληνική συμμετοχή της ημέρας, αυτή της Κωνσταντίνας Κεφάλα, η οποία θα λάβει μέρος στον Μαραθώνιο γυναικών στις 13:00.

Στην ιστιοπλοϊα, η Αγγελική Σκαρλάτου μετέχει στην 9η και 10η ιστιοδρομία στα RS-X γυναικών στις 14:00, ενώ την ίδια ώρα οι Διονύσης Δήμου και Μιχάλης Πατενιώτης θα μετάσχουν στις κούρσες 12 και 13 της κλάσης 49er. 

Στις 16:00 ξεκινά την προσπάθειά του ο Βύρωνας Κοκκαλάνης ο οποίος μετέχει στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες (9η και 10) στα RS-X ανδρών και διεκδικεί την πρόκριση στη 10άδα που θα αγωνιστεί την Τρίτη στον αγώνα μεταλλίων (medal race).

Αρχή για τη συγχρονισμένη κολύμβηση, με τις Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη να αγωνίζονται στις 17:00 στο τεχνικό πρόγραμμα του προκριματικού στο ντουέτο. 

Συνολικά μετέχουν 24 ζευγάρια και η 12άδα του τελικού θα προκύψει από τον συνυπολογισμό του τεχνικού με το ελεύθερο πρόγραμμα (το οποίο διεξάγεται τη Δευτέρα).

Οι ελληνικές συμμετοχές ολοκληρώνονται το βράδυ στις 21:05 στα προκριματικά του ύψους συμμετέχει ο Κώστας Μπανιώτης, ο οποίος θα διεκδικήσει την είσοδό του στον τελικό του αγωνίσματος όπου θα βρεθούν 12 άλτες, από το σύνολο 35 που παίρνουν μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου