Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Νάπολι-Ολυμπιακός 3-0 ( video )

Ο Ολυμπιακός... έμεινε στην Ελλάδα, η Νάπολι έκανε ό,τι ήθελε και το 3-0 ήταν το φυσιολογικό του πράγματος. Οι "ερυθρόλευκοι" προβλημάτισαν -ειδικά στην άμυνα- στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και έδωσαν τροφή για... γκρίνια.


Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ άρχισε το ματς με τους Κάρολ, Τοροσίδη, Παπάζογλου, Σιόβα, Χολέμπας, Μανιάτη, Φέισα, Λυκογιάννη, Αμπντούν, Μασάδο, Τζεμπούρ, αλλά δεν πήρε αυτά που ήθελε. Στον κακό αγωνιστικό χώρο του "Σαν Πάολο" οι "ερυθρόλευκοι" δεν έβγαλαν ενέργεια, είχαν πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας και ουσιαστικά μπήκαν στο παιχνίδι μετά το 30ο λεπτό.

Μέχρι τότε η Νάπολι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και εκμεταλλευόμενη τα αμυντικά κενά (ειδικά από την αριστερή πλευρά, αυτή των Χολέμπας και Λυκογιάννη) προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Ρόι Κάρολ. Το κατάφερε από στημένη φάση, στο 24ο λεπτό, όταν ο Τζεμαϊλί με εκτέλεση φάουλ ξεγέλασε τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού και άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Ζαρντίμ πάτησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να αντιδράσει, κυρίως με τον Τζεμπούρ. Το πρόβλημα, όμως, δεν κρυβόταν, ενώ οι γηπεδούχοι όποτε είχαν την ευκαιρία δημιουργούσαν κινδύνους για ένα δεύτερο τέρμα.

Στο β' μέρος η είσοδος του Μήτρογλου έδειχνε ότι θα ανεβάσει επιθετικά τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, το πρόβλημα ήταν στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και στην άμυνα εξ ου το 2-0 στο 48ο λεπτό με γκολ του Χάμσικ.
Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 60ο λεπτό ο Γκαμπερίνι βρέθηκε μόνος και με κεφαλιά παραβίασε για τρίτη φορά το τέρμα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Τουλάχιστον, ο Γκρέκο έβγαζε καλά στοιχεία στο γήπεδο και ήταν αυτός που είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο 66' να μειώσει και να βάλει ξανά τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι. Οσον αφορά στον Μασάδο, έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά είναι νωρίς για να κριθεί, αφού μπήκε πρόσφατα στην ομάδα και χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Πάντως, αν κάτι μπορούμε να κρατήσουμε από το δεύτερο ημίχρονο ήταν η είσοδος του Ιμπαγάσα, ο οποίος συμμάζεψε κάπως τα πράγματα.
  • Η σύνθεση του Ολυμπιακού:
Κάρολ, Τοροσίδης, Παπάζογλου (46' Κοντρέρας), Σιόβας, Χολέβας, Μανιάτης, Φέισα (46' Γκρέκο), Λυκογιάννης (46' Ιμπαγάσα), Αμπντούν (46' Μήτρογλου), Μασάδο (74' Μοδέστο), Τζεμπούρ.


Νάπολι-Ολυμπιακός 1-0 από G.Pavlidis
 

Νάπολι-Ολυμπιακός 2-0 από G.Pavlidis

 
Νάπολι-Ολυμπιακός 3-0 από G.Pavlidis

Πηγή: Contra.GR 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου