Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΣΟΚ ! Αθλητής αυτοκτόνησε σε στάδιο...

Ο παίκτης του φούτμπολ Τζοβάν Μπέλτσερ αφαίρεσε τη ζωή του μπροστά στον προπονητή του και σε άλλα μέλη των Κάνσας Σίτι Τσιφς. Νωρίτερα είχε δολοφονήσει την 22χρονη σύντροφο του μπροστά στη μητέρα του.


Μια τραγωδία δίχως προηγούμενο εκτυλίχθηκε στο πάρκινγκ του σταδίου "Arrowhead" του Κάνσας Σίτι, στο οποίο αγωνίζεται η ομάδα φούτμπολ των Κάνσας Σίτι Τσιφς.

Ένας παίκτης της ομάδας, ο 25χρονος Τζοβάν Μπέλτσερ αφαίρεσε τη ζωή του μπροστά στα μάτια του προπονητή του, Ρόμεο Κρενελ, του τζένεραλ μάνατζερ Σκοτ Πιόλι και άλλων υπαλλήλων της ομάδας, οι οποίοι προσπάθησαν να μεταπείσουν τον αναπληρωματικό linebacker.

Λίγη ώρα νωρίτερα νωρίτερα ο Μπέλτσερ είχε δολοφονήσει την 22χρονη σύντροφο και μητέρα του τριών μηνών παιδιού του, Κασάντρα Πέρκινς.

Το έγκλημα έγινε με μάρτυρα τη μητέρα του αθλητή, Σέριλ Σέπερντ, η οποία κατέθεσε στις αρχές πως ο γιος της πυροβόλησε τη νύφη της, ωστόσο δεν γνώριζε την αιτία που οδήγησε τον Μπέλτσερ να οπλίσει το χέρι του.
Η νεαρή μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο. 

Οι Τσιφς εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζητούν να σεβαστούν τις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένεια του αυτόχειρα και του θύματος του και η ομάδα.
Προς το παρόν ο αγώνας των Τσιφς με τους Καρολάινα Πάνθερς δεν έχει αναβληθεί.

Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου