Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

«Μάχη» γιγάντων στο Πανθεσσαλικό

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού Βόλου με την Παναχαϊκή ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας της 12ης αγωνιστικής της Football League.


Οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας θα υποδεχθούν τους Αχαιούς, σε μία αναμέτρηση που δεν έχει μόνο βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά… κυρίως εξωαγωνιστικό, μετά την υπόθεση υποβιβασμού του Ολυμπιακού Βόλου από το σκάνδαλο με τους φερόμενους ως «στημένους» αγώνες.

Παράλληλα, σημαντικό παιχνίδι θα γίνει στο Καυταντζόγλειο, όπου ο Ηρακλής θα παίξει κόντρα στην Καβάλα, με το παιχνίδι να έχει έντονη… οσμή από Super League, ενώ στην Ριζούπολη, ο πρωτοπόρος Απόλλων Σμύρνης θα υποδεχθεί τον Φωκικό.

Στο νησί της Μυτιλήνης, η Καλλονή θα παίξει κόντρα στην Δόξα Δράμας, με τους δύο συλλόγους να… καίγονται για τους βαθμούς, καθώς οι νησιώτες θέλουν να παραμείνουν σε… τροχιά play offs, ενώ οι «Μαυραετοί» χρειάζονται… ανάσα για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσης της βαθμολογίας.

Μεταφερόμαστε στην… Κατερίνη, όπου ο τοπικός Πιερικός θα παίξει κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων, στο ντέρμπι της παραμονής, ενώ το πρόγραμμα της Κυριακής (2/12) ολοκληρώνεται στα Γιαννιτσά, με την Αναγέννηση να παίζει κόντρα στον Θρασύβουλο.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με τρεις αναμετρήσεις, μια και στις 15:00 η Αναγέννηση Επανομής θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου και την ίδια ώρα ο Εργοτέλης την Καλλιθέα, ενώ στις 19:00 ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Εθνικό Γαζώρου.

OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου