Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Γκαλέτι

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά την μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υποβλήθηκε, δίχως να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.


Αποφασισμένος να επιστρέψει στην ενεργό δράση είναι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση μετά την μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Οκτώβρη.

Ο 32χρονος Αργεντινός έκανε ατομικό πρόγραμμα στην Λα Πλάτα, συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο στην προπόνηση της Εστουδιάντες!
Στο προπονητικό κέντρο ήταν κρεμασμένο ένα πανό στήριξης για τον Γκαλέτι που έγραφε "Λουτσιάνο 7, καλώς ήρθες στο σπίτι σου".

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, δύο χρόνια αφού εγκατέλειψε την ενεργό δράση, έκανε ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο και συνέχισε με ασκήσεις στο γυμναστήριο, πρόγραμμα ενδυνάμωσης και ποδήλατο.
Θετικό νέο το γεγονός πως ο οργανισμός του δείχνει να ανταποκρίνεται ομαλά, χωρίς να δημιουργηθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα από την δραστηριότητα του Αργεντινού.

Εφόσον ο Γκαλέτι συνεχίσει να γυμνάζεται δίχως να αντιμετωπίσει κάποια επιπλοκή, τότε η επιστροφή του στα γήπεδα θα πρέπει να θεωρείται απλά θέμα χρόνου!

Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου