Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Στη λίστα της Μπεσίκτας ο Γκέκας

Ως μία αξιόπιστη και συνάμα προσιτή οικονομικά λύση χαρακτηρίζει ο τουρκικός Τύπος τον Φάνη Γκέκα εκτιμώντας πως θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του την Μπεσίκτας.


Το μπάτζετ των "μαύρων αετών" είναι περιορισμένο λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που ταλανίζουν τον σύλλογο.

Ως εκ τούτου, η ομάδα του Σαμέτ Αϊμπαμπα καλείται να προχωρήσει σε μετεγγραφές χαμηλού κόστους η στην απόκτηση ελεύθερων παικτών, που όμως θα διατηρήσουν την Μπεσίκτας στην ελίτ του τουρκικού ποδοσφαίρου.

Στον τουρκικό τύπο γίνεται αναφορά σε ποδοσφαιριστές μεγάλες κλάσεις, οι οποίοι υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να καταλήξουν στην Μπεσίκτας.

Εκτός από τον Φάνη Γκέκα στη λίστα συμπεριλαμβάνονται και οι Μλάντεν Πέτριτς, Σάλομον Καλού, Τρανκίλο Μπαρνέτα και Ίβιτσα Όλιτς.

Για τον Έλληνα στράικερ τονίζεται χαρακτηριστικά: "Η μετεγγραφή του στη Σαμσουνσπόρ δεν έτυχε αρχικά μεγάλης προβολής, όμως σκόραρε γκολ και κέρδισε της εντυπώσεις.

Παρά την ηλικία του, προσέλκυσε το ενδιαφέρον και μεγάλων ομάδων. Ο Γκέκας έδειξε την αξία του και στο Euro 2012 με την Ελλάδα και ενδεχομένως θα μπορούσε να αποτελέσει μία σοβαρή εναλλακτική λύση για την Μπεσίκτας.

Το ετήσιο κασέ του υπολογίζεται σε 700.000-800.000 ευρώ. Η Μπεσίκτας θα μπορούσε να βγει κερδισμένη με την απόκτηση του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου