Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Τιμά Τόρες η Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ζήτησε άδεια από την ΟΥΕΦΑ για να τιμήσει τον Φερνάντο Τόρες στο παιχνίδι του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ με τη Τσέλσι. Διαβάστε αναλυτικά.


Έτοιμη να βραβεύσει τον Φερνάντο Τόρες είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Μαδριλένοι ως κάτοχοι του Γιουρόπα Λιγκ θα συναντήσουν την Τσέλσι, κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ, στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και επιθυμία τους είναι να τιμήσουν τον Ισπανό επιθετικό.

Οι "ροχιμπλάνκος" από τον τελικό του Euro 2008, o οποίος είχε κριθεί με γκολ του Τόρες, ήθελαν να βραβεύσουν τον 28χρονο και τελικά θα το κάνουν στο Μονακό στις 31 Αυγούστου. 

Αρχικά είχαν σκεφτεί να το κάνουν στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ του 2009 όταν είχαν τεθεί αντιμέτωποι με τη Λίβερπουλ, αλλά ο τραυματισμός του Τόρες τους είχε χαλάσει τα σχέδια.

Έκτοτε ο "El Niño" έχει στεφθεί πρωταθλητής Κόσμου, πρωταθλητής Ευρώπης (ξανά), ενώ έχει κατακτήσει και το Τσάμπιονς Λιγκ. 

Η Ατλέτικο έχει ήδη υποβάλλει αίτημα στην ΟΥΕΦΑ και εντός των επόμενων ημερών θα γνωρίζει αν μπορεί πριν τον αγώνα να απονείμει το βραβείο insignia de oro y brillantes στον επιθετικό της Τσέλσι, ο οποίος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου