Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Προχωρά για τη Λεωφόρο

Την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει ο Γιάννης Αλαφούζος στα χέρια του το πόρισμα της μελέτης για την ανακατασκευή της Λεωφόρου με τον επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας να εμφανίζεται αποφασισμένος να εξανλτήσει τα περιθώρεια για την επιστροφή του τριφυλλιού στην ιστορική έδρα τον Ιανουάριο.


Ο Γιάννης Αλαφούζος, με τη σύμφωνη γνώμη του Ζεσουάλδο Φερέιρα, προχωρά το σχέδιο του για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο "Απόστολος Νικολαΐδης" στο ξεκίνημα του 2013 για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Η μελέτη για τα έργα που χρειάζονται προκειμένου η Λεωφόρος να μπορέσει να πάρει άδεια από τη Σούπερ Λίγκα, προχωρά και το πόρισμα αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα. 

  • "Ζεστό" το θέμα της επιστροφής...
Ασφαλώς το οικονομικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη λήψη της τελικής απόφασης αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος βλέπει ζεστά το θέμα και επιθυμεί να γυρίσει ο Παναθηναϊκός στη φυσική του έδρα. Παράλληλα, μελετά και την υπόθεση κατασκευής νέου γηπέδου στην περιοχή του Βοτανικού και έχει συνεχείς επαφές για το γηπεδικό ζήτημα.

  • Επιστροφή των διεθνών στην Παιανία
Στα αγωνιστικά  ο Φερέιρα θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (13/09), με την επιστροφή των έξι διεθνών που είχαν ρεπό την Τετάρτη αλλά και των Βελάσκες  -Μπαρμπαρούση, ώστε να καταστρώσει τα πλάνα του για το κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Εκτός αποστολής θα μείνει ο τιμωρημένος Κατσουράνης, ενώ ο Μπουμσόνγκ είναι ετοιμοπόλεμος και μένει να δούμε εάν θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην αποστολή στην εφετινή σεζόν ο Κουίνσι.

Πηγή:  Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου