Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

"Θέλω όλα τα τρόπαια με τη Ρεάλ"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκαθάρισε μέσω της σελίδας του στο Facebook πως δεν τον ενδιαφέρει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά το να κατακτήσει τα πάντα με τη φανέλα των "μερένγκες". 


"Δύο παιχνίδια, έξι βαθμοί. Αποστολή εξετελέσθη. Χθες θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα τέρματα, η αλήθεια ωστόσο είναι πως το Αζερμπαϊτζάν έκανε πολύ δύσκολο το έργο μας.

Σε κάθε περίπτωση, το τελικό αποτέλεσμα σε αμφότερα τα παιχνίδια ήταν πολύ θετικό και είναι τώρα καιρός να επιστρέψω στο σύλλογο και να σκέφτομαι μόνο τον σύλλογό μου", δήλωσε αρχικά μέσω της προσωπικής του σελίδας στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο CR7, για να βάλει στη συνέχεια "τέλος" στα σενάρια περί αποχώρησής του από το "Μπερναμπέου":

  
"Θα ήθελα να διαβεβαιώσω ξανά ότι δεν με απασχολούν τα συμβόλαια, το μόνο στο οποίο επικεντρώνω την προσοχή μου είναι να κερδίζω κάθε παιχνίδι και κάθε τρόπαιο που διεκδικώ, με την απαραίτητη στήριξη των συμπαικτών μου και όλων των φίλων της Ρεάλ", έγραψε χαρακτηριστικά ο 27άχρονος Πορτογάλος άσος.

Πηγή:  Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου