Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Η σέξι "νοσοκόμα" του Μπαλοτέλι! (pic)

Ο Μάριο Μπαλοτέλι υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μάτι όμως δεν ήταν μόνος του στο κρεβάτι του πόνου... Είχε δίπλα του την "εκρηκτική" Ντεζιρέε Μπουζέτο.


Ο Μάριο Μπαλοτέλι βρίσκεται για μία ακόμα φορά στο επίκεντρο των ιταλικών σκανδαλοθηρικών ΜΜΕ, όχι για κάποια εντυπωσιακή εμφάνισή του πάνω στο χορτάρι αλλά για την εμφάνισή του έχοντας δίπλα του την εντυπωσιακή Ντεζιρέε Μπουζέτο.


Πριν από λίγες ημέρες ο "Σούπερ Μάριο" υποβλήθηκε σε άκρως επιτυχημένη (μίνι) επέμβαση στο μάτι για μειωθεί η μυωπία που έχει, με τους Ιταλούς παπαράτσι να "βγάζουν λαβράκι", εντοπίζοντας μία σούπερ σέξι γυναικεία παρουσία δίπλα του.


Ο λόγος για το 18άχρονο μοντέλο Ντεζιρέε Μπουζέτο, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει καταφέρει ήδη να μπει δυναμικά στο χώρο του μόντελινγκ, με το ρεπορτάζ των κουτσομπολίστικων εντύπων της γειτονικής χώρας να αναφέρει πως οι δυο τους αποτελούν εδώ και λίγο καιρό ζευγάρι.


Για τους "άπιστους Θωμάδες", φρόντισαν μάλιστα να βγάλουν στη δημοσιότητα αποδείξεις, δημοσιεύοντας φωτογραφίες που δείχνουν δίπλα δίπλα τον Μπαλοτέλι και το νεαρό μοντέλο, αμέσως μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο.
  • Η Ντεζιρέε Μπουζέτο μέσα από φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου