Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ψάχνει το γκολ (και) από τον Λόρενς (Video)

Εναν ρόλο που έχει παίξει στις ομάδες που αγωνίστηκε κατά το παρελθόν δεν αποκλείεται να πάρει και στον ΠΑΟΚ ο Λίαμ Λόρενς. Ο Γιώργος Δώνης δοκίμασε τον Ιρλανδό στο φιλικό με την ομάδα Κ 20 του "Δικεφάλου" στην θέση του δεύτερου επιθετικού και ίσως αυτό να μεταφράζεται σε σκέψη του τεχνικού του ΠΑΟΚ να στηρίξει πάνω του μέρος της υπόθεσης γκολ.


Στον ΠΑΟΚ έως τώρα έχει αγωνιστεί δεξιά, αριστερά και ως κεντρικός χαφ σε σχηματισμό ρόμβου και τώρα είναι πιθανό να αναλάβει να...στηρίξει τον Κλάους στην γραμμή κρούσης, με δεδομένο πως ακόμη ο Δώνης δεν έχει πάρει αυτό που θα περίμενε από τον Γεωργιάδη και τον Γιάννου που, κυρίως, έως τώρα, έπαιξαν μαζί με τον Αθανασιάδη.

Ετσι, θα ψάξει το γκολ από τον Λόρενς, ο οποίος είναι αλήθεια ότι κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει πετύχει αρκετά και μάλιστα εντυπωσιακά τέρματα. Συνολικά ο 30χρονος Ιρλανδός στην θητεία του στην Βρετανία με τα χρώματα της Σάντερλαντ, της Μάνσφιλντ, της Στόουκ, της Πόρτσμουθ, και της Κάρντιφ σημείωσε 77 γκολ, ενώ χρίστηκε και δύο φορές σκόρερ με την Εθνική Ιρλανδίας.
  • Πάρτε μία γεύση από τον... γκολτζή Λόρενς

Liam Lawrence από G.Pavlidis

Πηγή: Contra.GR 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου