Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

2η αγ.: Η νύχτα πέφτει στο Παρίσι...

Η αναμέτρηση της Αζαξιό με την Παρί Σεν Ζερμέν σημαδεύθηκε από την πτώση της τάσης στους προβολείς του γηπέδου, η ουσία όμως, είναι ότι η ενισχυμένη ομάδα της πρωτεύουσας παραμένει χωρίς νίκη μετά το πέρας δύο αγωνιστικών.


Οι παίκτες του κορσικανικού συλλόγου μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 9ο λεπτό έχασαν πολύ καλή ευκαιρία για να σκοράρουν (απέκρουσε σωτήρια ο Σιρίγκου). Παρόλα αυτά η Παρί άγγιξε το γκολ στο 27ο και το 37ο λεπτό.

Μετά από λάθος του Σακό και ωραία προσπάθεια του Πιεράτσι, ο Εντουάρντο δεν μπόρεσε να δώσει το προβάδισμα στην Αζαξιό, η οποία κέρδισε το αριθμητικό πλεονέκτημα στο 59' λόγω αποβολής του Λαβέτσι (για επικίνδυνο τάκλιν στον Αντρέ).

Το ματς όδευε προς το φινάλε και το 0-0 παρέμενε προς απογοήτευση του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος μάλιστα ξέσπασε σε ένα μπουκάλι και αποβλήθηκε από το διαιτητή της αναμέτρησης (στο 80'). 


Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έπεσε η τάση των προβολέων του κορσικανικού γηπέδου, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί για εννέα λεπτά. Όταν ξανάρχισε δεν άλλαξε κάτι και η Παρί έμεινε μακριά από τη νίκη για δεύτερο σερί ματς.
Τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις σημείωσαν Μαρσέιγ και Μπορντό που ξεπέρασαν τα εμπόδια των Σοσό και Ρεν αντίστοιχα.

Η ομάδα της Μασσαλίας δημιούργησε ουκ ολίγες ευκαιρίες, δεν απειλήθηκε καθόλου, αλλά δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της. Η νίκη ήρθε, μάλλον, εύκολα επειδή οι φιλοξενούμενοι ήταν μετριότατοι. Το πρώτο γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 54' με κεφαλιά του Ζινιάκ, ενώ το δεύτερο στο 90' με κοντινό σουτ του Φανί έπειτα από κοντινή εκτέλεση φάουλ. 

 Πηγή: Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου