Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Έκλεισε Κουτσιανικούλη ο ΟΦΗ

Παίκτης του ΟΦΗ θα πρέπει να θεωρείται ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, που ίσως και την Δευτέρα υπογράψει στην ομάδα της Κρήτης. Προς παραμονή ο Σίσιτς


Μπαράζ μεταγραφικών κινήσεων αναμένεται να κάνει η ομάδα του ΟΦΗ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αρχής γενομένης με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη.
Ο 24χρονος άσος δεν πήγε τελικά στην ΑΕΚ, καθώς η Ένωση δεν μπόρεσε να του δώσει καμία εγγύηση για τα χρήματα του, με αποτέλεσμα να πει το "ναι" στον ΟΦΗ. 

Μάλιστα δεν αποκλείεται ακόμα και την Δευτέρα να υπογράψει το συμβόλαιο του, ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα.
Εκτός από τον Έλληνα... "Μέσι", ο ΟΦΗ φορτάρει για μεταγραφές και μέχρι την Πέμπτη θα έχουμε ακόμα 3-4 κινήσεις που θα ενισχύσουν αρκετά το βασικό κορμό της ομάδας.

Όσον αφορά την περίπτωση του Μίρνες Σίσιτς, θα γίνει επαναπροσέγγιση με τον Σλοβένο άσο, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξοι.
Μεγάλο ρόλο σε όλες τις μεταγραφές έχει παίξει η παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου, που μιλάει συνεχώς με τους παίκτες και τους δείχνει πόσο τους πιστεύει.

Πηγή:  Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου