Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Στο νοσοκομείο ο Πέπε

Στο νοσοκομείο πέρασε το βράδυ της Κυριακής (19/8) ο Πέπε λόγω της σφοδρής σύγκρουσης που είχε με τον Ίκερ Κασίγιας. "Δε θυμάμαι τίποτα" δήλωσε ο Ισπανός για το περιστατικό, "δεν είμαστε έτοιμοι" σχολίασε ο Ρονάλντο.


Δεν ήταν μόνο οι δύο πρώτοι βαθμοί που χάθηκαν από την πρεμιέρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Βαλένθια, αλλά και ο τραυματισμός του Πέπε.

Ο Πορτογάλος λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε μία σφοδρή σύγκρουση με τον Ίκερ Κασίγιας (στη φάση του γκολ της Βαλένθια) και το αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει από το παιχνίδι και να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

"Δε θυμάμαι τίποτα. Μόνο ότι πήγα για την μπάλα, τίποτα άλλο. Είναι κρίμα να δεχόμαστε έτσι γκολ από στημένα. Θα δούμε αν ο Πέπε έχει κάτι. Πήγε στο νοσοκομείο, επειδή είχε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι του", ήταν οι δηλώσεις του Κασίγιας για το περιστατικό.
  • Εν τω μεταξύ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραδέχτηκε πως η ομάδα του δε βρίσκεται ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας:  
"Δεν είμαστε ακόμα απόλυτα έτοιμοι. Εξακολουθούμε να προσπαθούμε να φτάσουμε το πικ μας. Ήταν κρίμα που ισοφαριστήκαμε, είχαμε κάνει τα πάντα για να νικήσουμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν γραφτό".

Πηγή:  Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου