Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

"Η Ραπίντ έχει βελτιωθεί αμυντικά, καλή επιθετικά"

Τί ανέφερε για την Ραπίντ Βιέννης δημοσιογράφος από την Αυστρία. Ποιους παίκτες πρέπει να προσέξει περισσότερο ο ΠΑΟΚ


Το προφίλ της Ραπίντ σκιαγράφησε ο δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Μάγιερ, που στάθηκε και στο ποιους παίκτες των Αυστριακών θα πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα είπε στον Libero:

  • Για το αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα η Ραπίντ: "Εχει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα, με ένα μέσο που έτσι και αλλιώς θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις την Δευτέρα. Είναι σε καλή φόρμα. Κέρδισε τα 4 από τα 5 παιχνίδια του πρωταθλήματος. Εχει βελτιώσει την άμυνά της, ενώ και στην επίθεση παίζει καλά. Απέναντι σε συμπαγείς ομάδες η Ραπίντ αντιμετωπίζει πρόβλημα".
  • Για το τι ξέρει η Ραπίντ για τον ΠΑΟΚ: "Ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα ομάδα, είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις μια ελληνική ομάδα λόγω της ατμόσφαιρας. Είναι κλειδί το ματς της Τούμπας. Γνωρίζουμε πως ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την Τότεναμ πέρυσι".
  • Για τους πιο επικίνδυνους παίκτες της Ραπίντ: "Ο Χόφμαν είναι σημαντικός παίκτης, όπως επίσης ο Μπόιντ και ο Αλαρ".
  • Για τον τρόπο παιχνιδιού της Ραπίντ: "Είναι μια ομάδα που παίζει δυναμικά και γρήγορα, παίζει με ένα επιθετικό, τον Μπόιντ που είναι δυνατός στο κεφάλι".
  • Για τους φίλους της Ραπίντ και τι επιδιώκουν οι Αυστριακοί από το πρώτο ματς: "Περίπου 800-1000 οπαδοί θα βρεθούν στην Τούμπα. Σίγουρα θα παίξει πιο αμυντικά η Ραπίντ από το παιχνίδι με την Στουρμ και θα προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού".
  • Για το μπάτζετ: "Είναι περισσότερο από 5 εκ. το μπάτζετ. Δεν ξόδεψε τόσα πολλά λεφτά εκτός από τον Μπόιντ".
 Πηγή: Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου