Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Κυρίαρχος ο Πεδρόσα στο Indy

Ο Ντάνι Πεδρόσα νίκησε στην Ιντιανάπολις και έριξε στους 18 βαθμούς τη διαφορά από τον Χόρχε Λορένθο. Ηρωική 4η θέση για τον Κέισι Στόνερ.


Τα τελευταία χρόνια ο Ντάνι Πεδρόσα έχει αντιμετωπιστεί ως Νο1 στη Honda, αλλά ίσως για πρώτη φορά ο Ισπανός αισθάνεται ότι είναι ο πρώτος οδηγός. Άλλωστε του χρόνου δεν θα βρίσκεται δίπλα του ο Κέισι Στόνερ.
Ο Πεδρόσα πήρε στην Ιντιανάπολις τη δεύτερη φετινή νίκη του, όταν εξουδετέρωσε στον 4ο γύρο τον Μπεν Σπις. 

Ο οδηγός της Yamaha ήταν πραγματικά άτυχος, αφού τρεις γύρους μετά εξέπνευσε ο κινητήρας της M1, στερώντας του το καλύτερο φετινό αποτέλεσμα. Και ο Σπις αγωνίστηκε τραυματίας στο Indy, ενώ παραμένει άγνωστο ακόμη τι θα κάνει την ερχόμενη σεζόν.

Ο τιμέιτ του, Χόρχε Λορένθο βρέθηκε εκεί για να αρπάξει τη δεύτερη θέση και να περισώσει τη διαφορά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος από τον Πεδρόσα στους 18 βαθμούς.

Στο βάθρο ανέβηκε ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο της Tech 3 Yamaha μετά από "μάχη" που έδωσε με τον Κέισι Στόνερ. Ο Αυστραλός που αγωνίστηκε με "μπανταρισμένο" αστράγαλο δεν κατάφερε να κρατήσει την τρίτη θέση στο τέλος, ωστόσο απέσπασε το standing ovation από τους μηχανικούς του.

Ο Άλβαρο Μπαουτίστα (Gresini Honda) συγκράτησε τον ορμητικό Στέφαν Μπραντλ (LCR Honda) και πήρε την πέμπτη θέση με τον Γερμανό να τερματίζει πάλι μπροστά από τον Βαλεντίνο Ρόσι (Ducati), ο οποίος τερμάτισε μισό δευτερόλεπτο μετά τον Μπραντλ.

Πηγή:  Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου