Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

"Κράξιμο" στον... προδότη Φαν Πέρσι!

Η μετακίνηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκάλεσε πανικό! Ο δημοσιογράφος του CNN και φαν της Άρσεναλ, Πιρς Μόργκαν, τον χαρακτήρισε μισθοφόρο συγκρίνοντάς τον με τους πρώην "προδότες" Νασρί και Κόουλ ενώ επιτέθηκε στη διοίκηση των Λονδρέζων για την πώλησή του. Διαβάστε το story.


Ποιος διάβασε τα σχόλια του Πιρς Μόργκαν και δεν τον φοβήθηκε... Ο γνωστός δημοσιογράφος του CNN ο οποίος είναι δεδηλωμένος υποστηρικτής της Άρσεναλ δεν μπόρεσε με τίποτα να "χωνέψει" την απόφαση των "κανονιέρηδων" να αποδεχτούν την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και με σχόλια που ανέβασε στη σελίδα του στο Twitter ξέσπασε κατά δικαίων και αδίκων...

"Θα προτιμούσα να αφήσω τον Φαν Πέρσι να σαπίσει στην ομάδα των αναπληρωματικών για έναν χρόνο από το να τον πουλήσουμε στη Γιουνάιτεντ. Τι στο διάβολο σκεφτόμαστε;", ήταν το πρώτο καυστικό σχόλιο που έκανε αναφορικά με τον Φαν Πέρσι λίγο πριν επισημοποιηθεί η πώλησή του στη Γιουνάιτεντ, για να συνεχίσει στο ίδιο επιθετικό ύφος:


"Όσο για σένα Φαν Πέρσι, σκέψου καλά τι θα κάνεις. Το να πας στη Γιουνάιτεντ θα ήταν η μεγαλύτερη προδοσία στην ιστορία της Άρσεναλ.

Όχι, εάν ο Φαν Πέρσι πήγαινε στο εξωτερικό, θα το καταλάβαινα έστω και με δυσκολία, θα το αποδεχόμουν. Αλλά να πάει στη Νο 1 αντίπαλό μας; Ασυγχώρητο", έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 47άχρονος δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιαστής ανέβασε στη σελίδα του την είδηση της οριστικής συμφωνίας Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Φαν Πέρσι, για να εξαπολύσει νέο μπαράζ επιθέσεων κατά του 29άχρονου Ολλανδού επιθετικού αλλά και να μην αφήνει στο απυρόβλητο ούτε τη διοίκηση της Άρσεναλ...


"Πίστευα πραγματικά ότι ο Φαν Πέρσι ήταν διαφορετικός. Αποδείχτηκε όμως ένας ακόμα μισθοφόρος, άκαρδος και εγωιστικό μικρό σκ..ο.

Μπράβο Ιβάν Γκαζίδη (σ.σ εκτελεστικός διευθυντής της Άρσεναλ), σπουδαία "δουλειά", το να πουλήσεις τον κορυφαίο παίκτη της Άρσεναλ στους μεγαλύτερους αντιπάλους μας. Ντροπή σε σένα και σε όλο το διοικητικό συμβούλιο.

Τι αρρωστημένη προδοσία απέναντι στον Βενγκέρ επίσης. Του ανθρώπου που στήριξε τόσο πολύ τον Φαν Πέρσι όταν αυτός είχε προβλήματα τραυματισμών".


Το λεκτικό... κρεσέντο του Πιρς δεν σταμάτησε πάντως εκεί, καθώς στη συνέχεια "θυμήθηκε" δύο ακόμα παίκτες της Άρσεναλ που αποχώρησαν από το "Emirates" για να φορέσουν φανέλα ανταγωνιστικών ομάδων.

"Συγχαρητήρια Σαμίρ Νασρί δεν είσαι τώρα πια ο πιο απεχθής πρώην παίκτης της Άρσεναλ στη Βρετανία", ήταν το σχόλιο για τον νυν άσο της Μάντσεστερ Σίτι , για να ακολουθήσει αναφορά στον Άσλεϊ Κόουλ της Τσέλσι:

"Καλά νέα για τον Άσλεϊ Κόουλ, επιτέλους βρήκαμε κάποιον περισσότερο φιλοχρήματο από σένα".


Η επίθεση του Μόργκαν Πιρς κατά του Ρόμπιν Φαν Πέρσι ήταν αναμενόμενο να ξεσηκώσει θύελα συζητήσεων στο Twitter (πάνω από 2.500.000 άνθρωποι τον "ακολουθούν"), και το εντυπωσιακό είναι πως "ανάγκασε" δύο παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να του "απαντήσουν"!

"Ααααα, καημένε Πιρς. Τι έγινε τώρα μεγάλε", έγραψε ο Γουέιν Ρούνεϊ, ενώ ο Ρίο Φέρντιναντ σχολίασε πιο καυστικά:
"Χαχαχαχα, κλάμα για τον Πιρς. Τα ταχύτερα τουιταρίσματα που έχω δει ποτέ! 5.000 σε 20 λεπτά"!

Στην "παρέα" προστέθηκε και ο Τζόι Μπάρτον, με τον άσο της ΚΠΡ να γράφει: "Δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις που θέλει να κατακτάει τρόπαια, έτσι δεν είναι Πίρσι;"


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο Νησί, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα καταβάλλει 24.000.000 λίρες στην Άρσεναλ για να κλείσει την μεταγραφή, με τον παίκτη να αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους "κόκκινους διαβόλους" με εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 200.000 λιρών.

Πηγή: Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου