Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

«Τα είπαν» Ζαρντίμ-Κοβάσεβιτς

Την ευκαιρία να συζητήσουν για λίγα λεπτά και να αναλύσουν τον μέχρι τώρα μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού είχαν το απόγευμα της Τετάρτης Λεονάρντο Ζαρντίμ και Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο περιθώριο του φιλικού με την ομάδα Νέων.

 
Ολιγόλεπτη συνομιλία πριν την έναρξη του φιλικού της Τετάρτης με την ομάδα Νέων είχε ο προπονητής του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον αρχισκάουτερ Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένο αγώνα που είχε τον χαρακτήρα ξεμουδιάσματος και στον οποίο πραγματοποίησαν την παρθενική τους εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού οι νεοαποκτηθέντες Πάουλο Μασάδο και Λεάντρο Γκρέκο,  οι δύο άνδρες ανέλυσαν αρκετά θέματα που απασχολούν την «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα, αλλά σε χαλαρό ύφος, πατώντας τον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη.

Ζαρντίμ και Κοβάσεβιτς θα έχουν την δυνατότητα να τα ξαναπούν αρκετά σύντομα, δεδομένου ότι η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού πλησιάζει προς το τέλος της και ενδεχομένως να χρειαστούν οι τελευταίες «πινελιές», ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ της πειραϊκής ομάδας.

Πηγή:  Gazzetta.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου