Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Τέλειωσε του Μιραλάς στην Έβερτον

Τη συμφωνία του Ολυμπιακού με την Έβερτον για τη μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς αποκαλύπτει βρετανική ιστοσελίδα.


Οι δύο πλευρές βρίσκονται ούτως ή άλλως στο τελικό στάδιο των μεταξύ τους διαπραγματεύσεών τους, όπως γράφαμε από το απόγευμα. 

Απέμεναν ουσιαστικά κάποιες λεπτομέρειες αναφορικά με το ποσό της αποζημίωσης που θα λάβουν οι "ερυθρόλευκοι" για την παραχώρηση του Βέλγου επιθετικού στα "ζαχαρωτά".
Οι Άγγλοι προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και όπως γράφηκε στο σχετικό ρεπορτάζ, επήλθε συμφωνία σε ποσό κοντά στα 7 εκατ. ευρώ. 

Ό,τι περισσότερο δηλαδή μπορούσε να πάρει ο Ολυμπιακός δεδομένου ότι η ρήτρα αποδέσμευσης του Μιραλάς είχε τοποθετηθεί στα 8 εκατ. ευρώ.

Ο Βέλγος, ο οποίος έψαχνε καιρό τώρα μια τέτοια μεταγραφή, θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, εφόσον φυσικά περάσει τα ιατρικά τεστ. Οι σχετικές διαδικασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν την Παρασκευή, όπως αναφέρεται σχετικά.

Επισήμως ο Ολυμπιακός τηρεί σιγή ιχθύος και δεν επιβεβαιώνει. Ταυτόχρονα όμως θέλει να είναι έτοιμος στην περίπτωση που οριστικοποιηθεί η πώληση του Μιραλάς. 

Γι' αυτό και η λίστα με τους ακραίους επιθετικούς έχει αρχίσει να εξετάζεται πάλι. Βιεϊρίνια και Έλντερ Μπαρμπόσα είναι δύο περιπτώσεις που θα εξεταστούν σίγουρα, αν φύγει ο Βέλγος.

Πηγή:  Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου