Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Συμπαράσταση από τους Νορβηγούς

Οι Νορβηγοί έδειξαν με τον δικό τους τρόπο την συμπαράστασή τους στον ελληνικό λαό με πανό που υπήρχε έξω από το γήπεδο του διεξήχθη το φιλικό της Εθνικής μας. Δείτε στιγμές από τις κερκίδες και για πιο λόγο δεν γέμισε το γήπεδο.


Με τον δικό τους τρόπο συμπαραστάθηκαν οι Νορβηγοί στην Ελλάδα και στις δοκιμασίες που περνάει η χώρα μας λόγω της οικονομικής κρίσης.
Συγκεκριμένα, έξω από το "Ullevaal Stadion" που διεξήχθη ο αγώνας της Εθνικής μας, οι Νορβηγοί είχαν αναρτήσει ένα πανό το οποίο έγραφε "Αλληλεγγύη στο λαό της Ελλάδας".
  • Δεν γέμισε λόγω...Μαντόνα
Βέβαια οι Νορβηγοί μπορεί να συμπαραστάθηκαν στην Ελλάδα, με το πανό που σας είπαμε, ωστόσο δεν έδειξαν να έχουν την ίδια θέρμη και για την Εθνική τους ομάδα. Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας οι φίλοι των Νορβηγών ήταν το πολύ 5 με 6.000, ενώ μόλις ξεκίνησε έφτασαν στις 15.000.

Ο λόγος που δεν γέμισαν το γήπεδο, δεν ήταν ο καιρός (είχε αρκετή ζέστη στο Όσλο), αλλά η...Μαντόνα.

Ο διάσημη ποπ σταρ τραγουδίστρια την ώρα διεξαγωγής του φιλικού Νορβηγίας Ελλάδας, έδινε τον δικό της αγώνα στο Όσλο (είχε συναυλία) και έτσι οι περισσότεροι προτίμησαν να κουνήσουν τα κορμιά τους στις επιτυχίες της, παρά μνα δουν τους παίκτες του Όλσεν.

  •  Δεν έλειψαν πάντως οι όμορφες παρουσίες στις εξέδρες του γήπεδο
  • Ελληνική εξέδρα
Πάντως για ακόμη μια φορά οι Έλληνες φίλαθλοι έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα. Μπορεί αν μην ήταν πολλοί, ωστόσο έκαναν αισθητή την παρουσία τους με συνθήματα υπέρ της "γαλανόλευκης" και στο τέλος χάρηκαν την πολύ μεγάλη νίκη της Εθνικής μας.  

 

Πηγή: Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου