Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Μπουφόν: "Όπως το 2006"

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν τόνισε στην συνέντευξη τύπου εν όψει του τελικού του Euro 2012 πως έχει τα ίδια συναισθήματα και πίστη όπως το Μουντιάλ 2006


Τα ίδια συναισθήματα και πίστη που είχε πριν το τελικό του Μουντιάλ 2006 έχει και πριν το τελικό του Euro 2012 o Τζανλουίτζι Μπουφόν, όπως τόνισε στην συνέντευξη τύπου.

"Ξεκάθαρα τα συναισθήματα και η πίστη είναι τα ίδια όπως και πριν τον τελικό του Μουντιάλ 2006. Αν θα ολοκληρωθεί ο τελικός με τον ίδιο τρόπο, είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε", τόνισε ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους.

Μετά τις δύο ισοπαλίες (1-1) με Ισπανία και Κροατία ο Μπουφόν είχε δηλώσει πως η Ιταλία δεν μπορεί να κερδίσει το Euro 2012 και φυσικά ρωτήθηκε για αυτήν την δήλωση.

"Το είπα αυτό διότι με τον τρόπο που ξεκίνησε η διοργάνωση υπήρχε μία ομάδα που είχε δείξει την ανωτερότητά της. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αντιμετωπίζουμε αυτήν την ομάδα αύριο. Τουλάχιστον ξεκινάμε από το 0-0".

"Η Ισπανία έχει τόσους πολλούς πρωταθλητές από τερματοφύλακες αμυντικούς και μέσους μέχρι στράικερς. Το να τους υποτιμήσεις είναι το σπουδαιότερο λάθος που θα μπορούσες να κάνεις".

"Έχουν κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια, έτσι για να τους αντιμετωπίσεις πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ελπίζω να είμαστε όλοι μας έτοιμοι".

"Νομίζω το σωστό είναι η καλύτερη πιο ταλαντούχα ομάδα να νικήσει. Η Ισπανία έχει περισσότερες πιθανότητες. Η Ιταλία έχει κάνει την έκπληξη και ελπίζω να συνεχίσει να εκπλήσσει μέχρι το τέλος".

Ο Τζίτζι μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Τσέζαρε Πραντέλι, λέγοντας πως έδωσε στην Ιταλία τις αλλαγές που χρειαζόταν, ενώ τόνισε πως βοήθησε πολύ και τον Μάριο Μπαλοτέλι να βελτιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου