Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Ντελ Μπόσκε: "Το πιο σημαντικό ματς"

Ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε χαρακτήρισε τον τελικό του Euro 2012 το πιο σημαντικό ματς στην ιστορία της Ισπανίας,απέφυγε τον χαρακτηρισμό του φαβορί, ενώ ενοχλήθηκε στην ερώτηση για το σύστημα και τους επιθετικούς.


Στην συνέντευξη τύπου εν όψει του τελικού του Euro 2012 ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε χαρακτήρισε το ματς το πιο σημαντικό μας στην ιστορία της Ισπανίας γιατί είναι το επόμενο!

"Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι γιατί είναι το επόμενο και γιατί παίζουμε την δουλειά πολλών ετών", εξήγησε ο τεχνικός της "Furia Roja".

"Έχουμε βελτιωθεί, γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί. Παρά τις επιτυχίες οι παίκτες δεν έχουν σταματήσει να είναι ανταγωνιστικοί και αυτό είναι σημαντικό. Όσον αφορά στην Ιταλία, άξιζε επίσης να είναι στον τελικό".

Εν συνεχεία ζητήθηκε η άποψή του για το ότι η Ιταλία θα παίξει 4-4-2, όπως ξεκαθάρισε νωρίτερα ο Πραντέλι, ενώ ρωτήθηκε φυσικά και για το δικό του σύστημα, αν θα έχει αυτήν την φορά επιθετικό στην 11άδα.

Αφού είπε πως οι Ιταλοί ήταν καλοί ακόμη και με 3-5-2 στην πρεμιέρα κόντρα στη ομάδα του, ανέφερε πως έχοντας παίκτες όπως οι Πίρλο, Μαρκίζιο και Μοντολίβο, δεν μπορεί να είναι αμυντική ομάδα.

Όσον αφορά στην ερώτηση για το αν τελικά θα βάλει επιθετικό (Τόρες, Νεγκρέδο ή Γιορέντε), ο Ντελ Μπόσκε εν νέου ενοχλήθηκε και είπε ειρωνικά πως θα βάλει τρεις παίκτες στην επιθετική γραμμή (4-3-3) και οι τρεις θα είναι άνθρωποι και όλοι τους θα προσπαθούν να σκοράρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου