Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

"Χάλκινη" υπό βροχή η Κυριακοπούλου

Η Νικόλ Κυριακοπούλου χάρισε στη χώρα μας το πρώτο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 4,60μ. σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες.


Η Νικόλ Κυριακοπούλου έλαμψε στο βροχερό Ελσίνκι! Η κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με άλμα στα 4,60μ.

Η 26χρονη πρωταθλήτρια χάρισε στη χώρα μας το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση και το πρώτο στην ιστορία της στο συγκεκριμένο αγώνισμα και δίκαια κάνει όνειρα διάκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου σε λιγότερο από ένα μήνα.

Είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο, όταν έμεινε μόνη της στον τελικό, ωστόσο οι δύσκολες συνθήκες δεν της επέτρεψε να περάσει τα 4,70μ. και να πάρει την πρώτη θέση.
Η Κυριακοπούλου έκανε το γύρο του θριάμβου με την ελληνική σημαία, απόλυτα ενθουσιασμένη από την προσπάθεια της.

"Αυτό το μετάλλιο είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένεια μου που με έχει βοηθήσει πολύ και το χορηγό μου, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που με έχει στηρίξει αυτή τη χρονιά και είναι πραγματικά σημαντική στις μέρες μας", σχολίασε δακρυσμένη η Κυριακοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου