Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Φαβορί ο Αναστόπουλος για Άρη

Μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να έχει ανακοινωθεί το όνομα του νέου τεχνικού του Άρη, με τον Νίκο Αναστόπουλο να είναι αυτή την στιγμή το μεγάλο φαβορί.

 
Τα χρονικά περιθώρια έχουν πλέον στενέψει στους «κίτρινους» και το θέμα του νέου προπονητή είναι αυτό που έχει τεθεί σε πρώτο πλάνο. Σε μερικές μέρες εξάλλου θα αρχίσει και η προετοιμασία της ομάδας, οπότε θα πρέπει να ξεκινήσει... χθες ο σχεδιασμός ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

Ο άνθρωπος που θα καθίσει στο «τιμόνι» του συλλόγου την νέα σεζόν θα έχει γίνει γνωστός μέχρι την Δευτέρα και αυτός πιθανότατα θα είναι ο Νίκος Αναστόπουλος. Βέβαια υπάρχει πάντα και plan b, σε περίπτωση που «στραβώσει» του «Αλενατόρε» και πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό έχει το όνομα του Μάκη Κατσαβάκη.

Να σημειώσουμε πάντως ότι επαφή με τον τεχνικό του ΟΦΗ δεν έχει γίνει ακόμα, αφού μέχρι τώρα η κατάσταση ήταν ιδιαίτερα ρευστή, από την στιγμή που δεν είχε βγει η απόφαση για τις ποινές από την Σούπερ Λιγκ.

 Η κρούση ωστόσο θα γίνει πιθανότατα μέσα στα επόμενα 24ωρα και στην Αλκμήνης θεωρούν ότι θα δεν θα σταθεί εμπόδιο το οικονομικό για την επιστροφή του Αναστόπουλου στον Άρη, μιας και όπως τονίζουν «πέντε πάνω-πέντε κάτω, θα τα βρούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου