Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

"Όχι" στην αναδιάρθρωση από την ΕΠΟ

Αρνητική είναι η ΕΠΟ στην αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος της Super League για τη νέα περίοδο, αντίθετα είναι θετική στην μείωση των ποινών για τις ομάδες που δεν πήραν άδεια


Αρνητική είναι η ΕΠΟ στην αναδιάρθωση του πρωταθλήματος της Super League για τη νέα περίοδο, αντίθετα είναι θετική στην μείωση των ποινών για τις ομάδες που δεν πήραν άδεια.

Συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης (27/6) αντιπροσωπεία της Super League, βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ για να συζητήσει την προοπτική αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος (να γίνουν οι ομάδες 19 από 16), αλλά και το θέμα των ποινών.

Το παρών στην ΕΠΟ έδωσαν ο αναπληρωτής πρόεδρος, Γιώργος Μποροβήλος, ο νομικός σύμβουλος, Γιάννης Οικονομάκης και οι Απόστολος Παπουτσάκης, Φώτης Κωστούλας.

Το θέμα της αναδιάρθρωσης της Super League δεν μπορεί να γίνει δεκτό από την ΕΠΟ, καθώς αντίκειται σε αρκετά άρθρα του ΚΑΠ, με την Ομοσπονδία να προτείνει να γίνει μια συζήτηση για αναδιάρθρωση αλλά για τη σεζόν 2013-14.

Για το θέμα της μείωσης των ποινών για τις ΠΑΕ που δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση, ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι θετικός, ωστόσο το πλαίσιο θα διαμορφωθεί στη Γενική Συνέλευση της Super League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου