Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Τούρκικες σειρήνες για Μήτρογλου

Διαβάστε ποια τούρκικη ομάδα θέλει να κάνει το μεταγραφικό "μπαμ" αποκτώντας τον Κώστα Μήτρογλου.


Μετά από 1μιση χρόνο δανεισμού στον Πανιώνιο και στον Ατρόμητο, ο Κώστας Μήτρογλου είναι έτοιμος να κάνει νέα προσπάθεια και να καθιερωθεί στην ομάδα του Ολυμπιακού.
Ο δεύτερος σκόρερ της Superleague πίσω από τον Κέβιν Μιραλάς, έχει επιστρέψει στον Πειραιά, όμως φαίνεται πως υπάρχουν αρκετές ομάδες που θέλουν τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Μια απ' αυτές είναι και η Ελαζιγκσπόρ όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος".

Πρόκειται για ομάδα της γειτονικής μας χώρας που ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία και θέλει να γίνει άμεσα μια από τις δυνάμεις του τούρκικου ποδοσφαίρου.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της, Ακίν Σαρίτογλου, είναι πάμπλουτος και επιθυμία του είναι να δει την ομάδα του να κερδίζει από την πρώτη κιόλας χρονιά την έξοδο στην Ευρώπη.

Με βάση όλα τα παραπάνω, οι άνθρωποι της Ελαζιγκσπόρ θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους και επιθυμούν να κάνουν το "μπαμ" με τον Κώστα Μήτρογλου, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας δεν αποκλείεται να μεταβεί στην χώρα μας για να συζητήσει το ενδεχόμενο να αγοράσει ή να δανειστεί τον 24χρονο φορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου