Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Γκολ και θέαμα στα φιλικά (vids)

Η Βραζιλία και Αργεντινή έριξαν από 3 σε Σουηδία και Γερμανία αντίστοιχα, το Βέλγιο νίκησε με 4-2 τους Ολλανδούς, ενώ η Αγγλία με 2-1 την Ιταλία και το θέαμα δεν έλειψε στα φιλικά.



Με 4-2 επικράτησε το Βέλγιο του Κέβιν Μιραλάς  επί της Ολλανδίας. Ο Βέντεκε στο 20΄ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, μετά από ασίστ του Μιραλάς, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι Ολλανδοί κατάφεραν να ανατρέψουν, προσωρινά, το σκορ. Ο Νάρσινγκ στο 54΄ ισοφάρισε και ένα λεπτό αργότερα ο Χούντελαρ έκανε το 1-2. Οι «τουλίπες» ωστόσο στη συνέχεια ήταν η ομάδα που είδαμε στο Euroκαι κατάφερε να χάσει το ματς. Στο 75΄ ο Μέρτενς έκανε το 2-2, ενώ ο Λουκακού στο 77΄ έφερε ξανά… τούμπα το ματς. Το τελικό 4-2 σημείωσε ο Βερτονχεν στο 80΄.


  
Στην Φρανκφούρτη η Γερμανία ηττήθηκε με 3-1 από την Αργεντινή. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο για τους Γερμανούς καθώς ο Κεντίρα στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ έβαλε μπροστά στο σκρο της Αργεντινή. Οι φιλοξενούμενοι στο 52΄ έκαναν το 0-2 με τον Μέσι, ενώ ο Ντι Μαρία στο 73΄ σφράγισε τη νίκη. Οι Γερμανοί κατάφεραν να βάλουν το γκολ της τιμής στο 81΄ με τον Χόουντες.


Σε ένα άλλο σπουδαίο φιλικό τώρα, η Αγγλία επικράτησε στην Βέρνη με 2-1 της Ιταλίας. Ο Ντε Ρόσι άνοιξε το σκορ στο 15΄, για να έρθει οκτώ λεπτά αργότερα ο Τζαγιέλκα να κάνει το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Τη νίκη για τα Λιοντάρια έδωσε στο 80΄ ο Ντεφόε.



1 σχόλιο: